AZ IDŐ MA MÁR LUXUS!

A szabadidő értékes. Túl értékes ahhoz, hogy megerőltető időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. A speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés elérésének tartós módját mindenféle kompromisszumok nélkül. 

Heti 2x20 perc időráfordítással elérhetőek a célok és néhány héten belül látható és érezhető eredményekről számolnak be vendégeink.

 

alt

 

FOGYÁS

alt

A speedfitness erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg.

A magas anyagcsere-aktivitás az EMS-tréning közben és utána még órákig fennmarad, az alapanyagcsere az izomtömeg növekedése miatt tartósan megnő. Az ezzel párhuzamosan zajló egészséges táplálkozással a testsúly ésszerűen és tartósan csökkenthető. Lányok! Nem kell félni a sok izomtól!

Az izomtömeg képzés minden egészséges és hosszú távú fogyókúra alapja, így ha karcsú és feszes szeretne maradni, trenírozott izmokra van szüksége! A nagyobb izomtömeg több kalóriát fogyaszt!

A speedfitness EMS készüléke többféle programot tartalmaz, így a fogyási célokat kitűző vendégek többféle program és ezek kombinációjával fokozhatják a hatást. Egyik népszerű edzésfajtánk az ún. "kardio/cellulit edzés", mely a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. Dinamikus aerob gyakorlatok végzésével kiegészítve rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában. 

Speciális edzéseinket egészséges étrenddel kombinálva, már egy hónap után látványos eredmények érhetők el! (8x20 perc edzéssel)

 

 

GYORSASÁG FEJLESZTÉS

 

A Speedfitness erősebb intenzívebb a hagyományos edzéseknél, így gyorsan elérheted célod akár profi vagy amatőr vagy. Az EMS edzés a szálkásítás, erősítés, gyorsaság, tömegnövelés, és állóképesség fejlesztésének legújabb eszköze!

alt

 
Azoknak az élsportolóknak, akiknek a gyorsaság kiemelt szerepet játszik sportágukban, különleges gyakorlatokat kell végezniük, hogy folyamatosan a legjobbak között maradjanak. 
 
A speedfitness tökéletes támogatást nyújt a dinamikus erő fejlesztéséhez, számos klinikai tanulmány támasztja alá, hogy az EMS Tréning a gyors izomrostok fejlődésére hat leginkább! 

AKÁR 60 ÉV FELETT IS... 

alt

Az öregedés csupán azt jelenti, hogy tudatosabban kell fiatalnak maradni! Stúdiónkban az idősebb korosztály is megtalálja számításait. Rehabilitációs vagy prevenciós célú edzéseinken csökkenő fájdalom, növekedő életerő, vitalitás és biztonságos fejlődés érhető el személyi edzőnk segítségével!

Kirobbanó formában 60 fölött is? Heti egyszer vagy kétszer 15 perc intenzív tréning személyi edzőnk segítségével - valamint táplálkozási tanácsok megfogadásával - fantasztikus formába hozhatja magát rövid időn belül. Stúdiónk a vendégek segítésére, motiválására és biztonságos, hatékony edzésére szakosodott, mindezt diszkrét és igényes környezetben, teljes kiszolgálással.

Tapasztalja meg Ön is!  

 

HOZZ DÖNTÉST! TARTSD HOZZÁ MAGAD! ÉRD EL A CÉLODAT!

alt

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne életedben legalább egyszer kihozni magadból a maximumot? A legjobb formádat? Fittségben, formában, erőnlétben? Megnézni, hogy milyen is vagy igazából a zsírpárnák és frusztráló részletek nélkül? Hogy képes vagy-e az elhatározásodat véghezvinni? Hogy milyen érzés ez a fajta büszkeség és boldogság? 

Ha IGEN, akkor nálunk jó kezekben vagy! Támogatunk szaktudásunkkal, lelkesedésünkkel, csúcstechnológiánkkal! Heti egyszeri vagy kétszeri 15 perc intenzív tréning személyi edzőink segítségével -valamint a táplálkozási tanácsok megfogadásával - fantasztikus formába hozhatod magad rövid időn belül.

Stúdiónk a vendégek segítésére, motiválására és biztonságos, hatékony edzésére szakosodtak, mindezt intim és igényes környezetben, teljes kiszolgálással. Várunk Téged is, nem fogsz csalódni!

alt

MI A SPEEDFITNESS?

A speedfitness módszer egy elektromos izomstimulációt (EMS) alkalmazó tréning.

A teljes testre egyszerre ható EMS technológia lehetővé teszi az ultragyors, 15 perces edzésidőt, mely fizikailag egy kétórás kőkemény konditermi edzésnek felel meg. Az egész test (harántcsíkolt) izomzata másodpercenként 85x húzódik össze, ezért a módszer gyors izomrostok fejlődésére hat leginkább. Így érhető el, hogy számos előny mellett a gyorsaság, dinamika, reakcióidő is fejlődik általa.

A nyújtó és feszítő izmok egyidejű stimulálása is egyedülállóvá teszi a speedfitness edzéseket. Két edzés mellett gyakoribb munkának vannak kitéve az izmok, mint az általános konditermi gyakorlat során.

 

 

 

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Szavazatok száma
256
Első szavazat
2011. április 21. csütörtök, 15:03
Utolsó szavazat
2018. január 31. szerda, 15:10

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Hits Percent Graph
Igen
161 62.9%
Nem tudom
65 25.4%
Nem
30 11.7%

Rólunk

speedline
 fitness studio

Küldetésünk, hogy egészségesebb életmódra tanítsuk az embereket, hogy elérhetővé tegyük a hatékony testmozgást azok számára is, akik eddig elfoglaltaságuk, életmódjuk vagy egészségi állapotuk miatt, ezt nem tehették meg. Eltökélt célunk, hogy kihozzuk mindenkiből a topformáját, a magabiztos, versenyképes fellépés érdekében.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás. Évek helyett néhány hónap, órák helyett heti 2x20 perc.

 

facebook

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Partnereink

Oldalainkat 3 vendég böngészi