SPEEDFITNESS FUTÓPAD HASZNÁLATTAL

DEBRECENBEN CSAK NÁLUNK!!!

Szemèlyi edzéseinket futógép használattal bővítettük, hogy ezzel is fokozzuk a speedfitness edzések hatékonyságát

alt

A 20 perces edzésidő első részében egy - az anyagcsere folyamatokat és a zsírégetést fokozó - 7 Hz cellulit programmal kezdünk, amit egy intenzív 85 Hz izomerősítő rész követ. A cellulit program során a lassú izomrostokat éri fokozott inger. Ezek az izomrostok alapvetően csak zsírt használnak azenergiaigényük fedezéséhez. Ebből kifolyólag a megfelelően alkalmazott futógépes munkával a zsírégetés még inkább fokozottá válik! Ez az új szolgáltatás szakértői vélemény alapján került bevezetésre a biztos hatás elérése érdekében. (Négyesi János, Speedfitness Kft. szakmai tanácsadó

24 edzésprogram, Ipod/Mp3 csatlakozás, hangszórók, beépített ventillátor, pulzusmérés. Futópadunk Dual Flex rezgéscsillapító rendszerrel védi a felhasználó izületeit.

 

 

 

Rólunk

speedline
 fitness studio

Küldetésünk, hogy egészségesebb életmódra tanítsuk az embereket, hogy elérhetővé tegyük a hatékony testmozgást azok számára is, akik eddig elfoglaltaságuk, életmódjuk vagy egészségi állapotuk miatt, ezt nem tehették meg. Eltökélt célunk, hogy kihozzuk mindenkiből a topformáját, a magabiztos, versenyképes fellépés érdekében.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás. Évek helyett néhány hónap, órák helyett heti 2x20 perc.

 

facebook

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Partnereink

Oldalainkat 1 vendég böngészi