EMS technológia

alt

Tudományos háttér: EMS technológia
 
Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul.

A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidos sportok területén is széles körben elterjedt.

A Speedfitness kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. A módszer nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony,mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén,nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok.

Az extrém rövid ideig tartó edzés miatt, nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, az idő hiányban szenvedőknek is ideális sport. A készülék használatával jelentősen csökkenthető a zsírszövet, a kötőszövetek vérellátottsága javul, a nyirokkeringés fokozódik, ezáltal mérséklődnek a narancsbőr tünetei. Mindemellett számítani lehet a jobb közérzet kialakulására, a stresszhormon-szint csökkenésére és a boldogsághormon-szint növekedésére.

Derékfájósoknak is ajánlott: a gerincoszlop tartásához szükséges,mélyen fekvő tartóizmok megerősítésével enyhülhetnek panaszaik. Jól bevált a szülés utáni rehabilitációban is, a vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödésének köszönhetően. A sportolóknak pedig elősegíti a teljesítményfokozást, javul a robbanékonyság, a dinamika, a gyorsaság.

Rólunk

speedline
 fitness studio

Küldetésünk, hogy egészségesebb életmódra tanítsuk az embereket, hogy elérhetővé tegyük a hatékony testmozgást azok számára is, akik eddig elfoglaltaságuk, életmódjuk vagy egészségi állapotuk miatt, ezt nem tehették meg. Eltökélt célunk, hogy kihozzuk mindenkiből a topformáját, a magabiztos, versenyképes fellépés érdekében.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás. Évek helyett néhány hónap, órák helyett heti 2x20 perc.

 

facebook

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Partnereink

Oldalainkat 1 vendég böngészi