MI A SPEEDFITNESS?

alt

MI A SPEEDFITNESS?

A speedfitness módszer egy elektromos izomstimulációt (EMS) alkalmazó tréning.

A teljes testre egyszerre ható EMS technológia lehetővé teszi az ultragyors, 15 perces edzésidőt, mely fizikailag egy kétórás kőkemény konditermi edzésnek felel meg. Az egész test (harántcsíkolt) izomzata másodpercenként 85x húzódik össze, ezért a módszer gyors izomrostok fejlődésére hat leginkább. Így érhető el, hogy számos előny mellett a gyorsaság, dinamika, reakcióidő is fejlődik általa.

A nyújtó és feszítő izmok egyidejű stimulálása is egyedülállóvá teszi a speedfitness edzéseket. Két edzés mellett gyakoribb munkának vannak kitéve az izmok, mint az általános konditermi gyakorlat során.

 

 

 

Rólunk

speedline
 fitness studio

Küldetésünk, hogy egészségesebb életmódra tanítsuk az embereket, hogy elérhetővé tegyük a hatékony testmozgást azok számára is, akik eddig elfoglaltaságuk, életmódjuk vagy egészségi állapotuk miatt, ezt nem tehették meg. Eltökélt célunk, hogy kihozzuk mindenkiből a topformáját, a magabiztos, versenyképes fellépés érdekében.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás. Évek helyett néhány hónap, órák helyett heti 2x20 perc.

 

facebook

Szerinted hasznos a SpeedFitness?

Partnereink

Oldalainkat 1 vendég böngészi